Шоколадно-малиновий тарт — рецепт приготування

Шоколадно-малиновий тарт — десерт, в якому гармонійно поєднуються шоколад, м’ята і свіжі ягоди малини. Якщо вам захотілося чогось дійсно незвичайного, солодкого і свіжого, беріть цей рецепт собі на озброєння!

Чого тільки варта вершково-шоколадний ганаш. Така заливка стане родзинкою будь-якого холодного десерту, будь-то желе або торт з печива без випічки. У Тарту ж він звучить по-особливому: в міру солодкий, з гірчинкою, оновлений пряної м’ятою …


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 250 г

Вершкове масло — 150 г

Цукрова пудра — 100 г

сіль — 1 трісок.

яйце — 2 шт.

малина — 250 г

м’ята — 0,5 Пуч.

вершки — 250 мл

Чорний шоколад — 200 г


Як приготувати


·  1. Змішайте борошно з цукровою пудрою, 100 г вершкового масла і сіллю. Руками добре перемішайте всі інгредієнти, сформуйте кулю. Накрийте його харчовою плівкою і відправте в холодильник на 2 години.

·  2. Дістаньте розсипчасту суміш, додайте яйця і замісити тісто. Розкачайте його і викладіть в круглу форму для випічки, сформувавши краю. Проткніть тісто виделкою, викладіть зверху пергамент.Насипте будь-яку крупу і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин. Потім дістаньте основу тарта, зніміть крупу і поверніть в духовку на 5 хвилин при 180 градусах.

·  3. У сотейнику підігрійте вершки, додайте подрібнений шоколад і решту вершкового масла. Варіть, помішуючи, до загустіння. шоколадний ганаш готовий — дайте йому охолонути до кімнатної температури.

·  4. На пропекшійся корж викладіть малину і залийте ягоди шоколадним ганаш. Надішліть тарт в холодильник на 2 години. Готово!

Про таке десерті ваші гості будуть згадувати не один раз! Шоколадно-малиновий тарт освіжить в літній день, але і на зимовому столі буде цілком доречний. Ваші друзі напевно будуть раді дізнатися про такому незвичайному десерті, діліться рецептом в соціальних мережах!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.