Шоколадний торт-мус — Рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Вегетаріанські Десерти Торти

Шоколад – продукт, який викликає залежність. Спробувавши його, вже важко зупинитися. Кожен завзятий шокоголик шукає нові рецепти шоколадних десертів, які дадуть йому можливість отримати нову дозу улюблених ласощів.

«Зі Смаком» підготував для вас рецепт абсолютно незвичайного шоколадного десерту — це торт-мус. Його приготування займає не більше 30 хвилин, і для цього десерту потрібні всього 3 інгредієнта. Ніжна текстура і яскраво виражений шоколадний смак торта назавжди підкорять ваше серце!


Інгредієнти для рецепта


Молочний шоколад — 455 г

Вершкове масло — 225 г

Яйце — 6 шт.


Як приготувати


·  1 Подрібніть шоколад, наріжте на маленькі шматочки масло і покладіть все в невелику каструлю, поставивши її на водяну баню так, щоб дно не стосувалося води. Розтопіть інгредієнти.

·  2 В окремій ємності збийте яйця, також помістіть масу на водяну баню і підігрівайте протягом хвилини, не перестаючи збивати.

·  3 Зніміть яйця з водяної бані і збивайте їх блендером ще 5 хвилин.

·  4 Додайте яєчну масу в шоколадну, гранично акуратно розмішайте інгредієнти, щоб зберегти максимум легкості.

·  5 Форму для випікання застелити пергаментом, змастіть маслом. Після цього перелийте масу у форму і помістіть її на деко, попередньо налив на нього гарячу воду. Відправте в духовку, розігріту до 220 градусів на 20 хвилин. Перші 5 хвилин торт випікають без фольги, а під час наступних 15 хвилин випікання десерт необхідно накрити.

·  6 Приготований торт охолоджуйте не менше 4 годин, після чого акуратно дістаньте його з форми, пройшовшись по краях змоченим у гарячій воді ножем.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.