Шоколадний пиріг без борошна — рецепт приготування

Рецептів шоколадної випічки без додавання пшеничного борошна на просторах Інтернету досить багато. Такі десерти виходять дуже ніжними і з насиченим шоколадним смаком. Вони просто тануть у роті!

Сьогодні «З Смаком» підготував для вас рецепт шоколадного пирога з коньяком і без грама муки. Для прикраси цього пирога можна використовувати будь-які фрукти і ягоди на свій смак. Вони підкреслять смак випічки!


Інгредієнти для рецепта


Чорний шоколад — 100 г

Кава — 1 ст. л.

коньяк — 1 ст. л.

яйце — 3 шт.

цукор — 0,25 скл.

вершки — 100 мл


Як приготувати


·  1. Розтопіть шоколад на водяній бані, додайте в нього коньяк і каву. Дайте отриманої маси охолонути.

·  2. Трохи збийте яйця, поставте їх на водяну баню, безперервно збивайте і потроху додайте цукор.Маса повинна вийти досить пишною, для цього збивайте її близько 3 хвилин.

·  3. В окремій ємності збийте вершки, змішайте їх з шоколадною масою, після введіть яєчну масу і ретельно перемішайте тісто.

·  4. Форму для випічки змастіть вершковим маслом і вилийте в неї тісто.

·  5. Надішліть пиріг в розігріту до 170 градусів духовку на годину.

Цей шоколадний десерт чудово поєднується як з гарячими, так і з алкогольними напоями. Приготуйте його для посиденьок з друзями, і вони вас будуть довго дякувати.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.