Шоколадний брауні — Рецепт приготування

шоколадний брауні рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
45 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Один з найпопулярніших десертів в Сполучених Штатах — це шоколадний брауні з хрусткою скоринкою і вологою серединкою. Головним інгредієнтом цього ласощі є шоколад, звідси колір і назву. У перекладі з англійської brown — коричневий.

Придумав брауні ще в 1893 році шеф-кухар готелю Palmer, де його готують до цих пір. Рецептів популярного солодкого частування існує безліч. Ми пропонуємо вам один з найбільш вдалих!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло — 250 г

Чорний шоколад — 200 г

Цукор — 100 г

Пшеничне борошно — 100 г

Яйце — 4 шт.


Як приготувати


·  1 Розтопіть шоколад з вершковим маслом на повільному вогні. Постійно помішуйте. Як тільки маса стане однорідною, зніміть її з вогню. Дайте шоколадної суміші охолонути.

·  2 трохи Збийте яйця з цукром і борошном.

·  3 Змішайте отриману масу з шоколадною сумішшю віночком і вилити все у форму або форми для випікання, які не потрібно змащувати.

·  4 Випікайте 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.