Шніцель з капусти — Рецепт приготування

шніцель з капусти рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Вегетаріанські Закуски Овочі

Класичний шніцель — це тонкий шматок яловичини, телятини або свинини, обсмажений в панірувальних сухарях.Але хто б міг подумати, що його можна приготувати не тільки з м’яса! За таким же принципом «Зі Смаком» пропонує підсмажити молоду капусту.

Для капустяного шніцеля підійде навіть злегка млявий овоч, з якого вже не вийде
хрусткий салат. Сміливо беріть таку капусту і ще кілька підручних інгредієнтів. Отже, почнемо!


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова — 1 кг

Яйце — 3 шт.

Панірувальні сухарі — 50 г

Сіль — по смаку

Соняшникова олія — 3 ст. л.

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте капустяний качан часточками, зберігши на кожній шматочок кочережки, щоб листочки не обсипалися.

·  2 Варіть капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк.

·  3 Збийте яйця, посоліть і поперчіть їх, насипте в окрему ємність панірувальні сухарі.

·  4 Кожну скибочку капусти умочіть спочатку в яйце, потім в сухарі і знову в яйце. Смажте шніцелі на розігрітій олії до рум’яної скоринки з обох сторін.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.