Щербет з арахісом — Рецепт приготування

щербет з арахісом рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
120 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Десерти

Найцікавіше, що щербетом називають і напій, і східну солодкість на основі горіхів в вершковою помадці. У нашому рецепті мова піде про другий ласощі, яке, як виявилося, готується дуже просто і швидко.

Якщо ви коли-небудь робили домашні іриски, то зауважите, що спосіб приготування арахісового щербету та цих цукерок дуже схожий. Отже, любителям домашніх солодощів присвячується…


Інгредієнти для рецепта


Арахіс – 1 скл.

Молоко – 1 скл.

Цукор – 3,5 скл.

Вершкове масло – 80 г


Як приготувати


·  1 Змішайте молоко 3 скл. цукру і поставте на повільний вогонь, уваривайте протягом півгодини, час від часу помішуючи.

·  2 На сковороді або деку злегка підсмажте арахіс і відокремте горішки від лушпиння.

·  3 Решті цукор розтопіть на сковороді і з’єднайте карамель з молоком, варити ще годину, потім додайте масло і зніміть з вогню.

·  4 Плоску ємність, наприклад деко застелити пекарської папером і викладіть арахіс, залийте карамельної сумішшю.

·  5 Залиште щербет в прохолодному місці до повного застигання. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.