Шербет в домашніх умовах – рецепт приготування

Шербет – ласощі родом з дитинства. І якщо раніше його готували згідно з традиціями і рецептами Сходу, то зараз те, що пропонують виробники, лише віддалено нагадує шербет. Що ж, якщо кондитерські фабрики навмисно змінюють рецепти, чому ми не можемо чинити так само?

Спробуємо приготувати шербет в домашніх умовах. Так як сезон ягід в самому розпалі, вибираємо полуницю в якості основного інгредієнта, витрачаємо 20 хвилин і відправляємо ласощі в холодильник.А результат? Описати смак словами неможливо. Потрібно пробувати.


Інгредієнти для рецепта


Полуниця – 500 г

мед – 80 г

горілка – 1 ст. л.

лимон – 1 шт.


Як приготувати


·  1. Помийте ягоди і видаліть листочки. Подрібніть полуницю в блендері до утворення однорідної пюре.

·  2. Щоб видалити все насіння, протріть готове пюре через дрібне сито.

·  3. Змішайте сік 1 лимона, мед і горілку в окремому посуді.

·  4. Додайте до медової масі готове полуничне пюре і гарненько все перемішайте.

·  5. Перелийте отриману масу в контейнер і відправте в холодильник на 3 години. Діставайте контейнер з холодильника щопівгодини і перемішуйте масу віночком, щоб вийшла дрібна крижана крихта.

Готовий шербет можна подавати, прикрасивши його листочками м’яти. Багато хто використовує лікер замість горілки. Для цього десерту підійде і заморожена полуниця, а значить, ви можете готувати його круглий рік. Звичайно ж цей полуничний десерт популярний через його неймовірного смаку. Але він також вражає дивно яскравим кольором. Погодьтеся, це те, що потрібно!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.