Шашлик з баранини – рецепт приготування

Шашлик з баранини - рецепт приготування

Шашлики люблять всі – це не секрет. Смачне соковите м’ясо обсмажене на вугіллі – це і є шашлик, і в весняно – дачний сезон це мабуть найпопулярніша страва на пост радянському просторі. Приготувати смачний, ароматний і соковитий домашній шашлик не так вже й складно. Для його приготування не потрібно великого кулінарного досвіду.

І максимум що у вас може не вийти перший раз  – це тільки те що шашлик у вас трохи підгорить. Ну це не велика біда. І наступного разу у вас вже точно все вийде так як треба. І так сьогодні ми будемо готувати шашлик з баранини, і м’ясо нам вдасться дуже ніжним, можете не сумніватись, хоч ми і будемо готувати шашлик на вугіллі.

Чому ми вибрали баранину?

Ну тут все просто. Саме з баранини готують справжній шашлик. А також баранина – дієтичне м’ясо.

На шашлик нам буде потрібно:

• Баранина – чотириста грамів;
• Гранатовий сік – сто мілілітрів;
• Топлене бараняче сало – сімдесят грам;
• Одна цибулина;
• Сіль з перцем – на любителів.

Приготування шашлику

1) Із вказаної кількості вийде приблизно дві порції домашнього шашлику. Спочатку поріжте баранину невеликими шматочками.

2) На сковорідці прогрійте бараняче сало, підсмажте до готовності м’ясо. Присипте його перцем з сіллю, потім перекладіть в глибоку ємність і нарикрийте кришкою.

3) Подрібніть головку ріпчастої цибулі, присипте нею готову баранину, полийте гранатовим соком. Домашній шашлик готовий, можете його подавати до столу разом з будь-якими овочами. Насолоджуйтесь трапезою!

Шашлик з баранини — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.