Шашлики з фаршу з листковим тістом – рецепт приготування

Якщо ви скучили по ароматним шашликів, а літа чекати ще довго, «З Смаком» пропонує вам приготувати дуже апетитні шашлички з фаршу з листковим тістом на шпажках. Ця страва порційне, тому його можна подавати на свята.

Такі шашлички ідеально поєднуються з овочевими салатами, зеленню, а ще їх можна подавати з улюбленими соліннями. Не полінуйтеся і приготуйте це оригінальне блюдо для своєї сім’ї вже сьогодні!


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 500 г

Листкове тісто – 500 г

Соєвий соус – 3 ст. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

Цибуля – 1 шт.

часник – 2 зуб.

Соняшникова олія – за смаком


Як приготувати


·  1. Натріть на тертці цибулю і додайте його в фарш. Додайте соєвий соус, перець і подрібнений часник. Надішліть фарш в холодильник на півгодини.

·  2. З фаршу сформуйте фрикадельки, а тісто розкачати і наріжте смужками шириною трохи більше діаметра фрикадельок.

·  3. Замочіть дерев’яні шпажки в воді на кілька хвилин, а після насадити на них по 4 фрикадельки, обмотуючи стрічкою з тіста.

·  4. Змастіть рослинним маслом деко і викладіть на нього шашлики. Після відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Таке блюдо з фаршу готується просто, а виглядає просто приголомшливо. А ще його просто обожнюють діти! Готуйте з нами і розкажіть друзям про це рецепті.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.