Шашлик з яловичини – рецепт приготування

Шашлик з яловичини відрізняється особливим смаком: шматочки виходять волокнистими, з приємною текстурою і менш жирними, ніж аналог з свинини. При правильному приготуванні яловичина на вугіллі вийде соковитою і м’якою навіть без додавання оцту в маринад.

А замінить його всіма улюблена гірчиця – спеція, здатна зробити ніжною не тільки вирізку, а й інші, більш жорсткі частини туші.


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 1,5 кг

кефір – 0,5 л

Гірчиця – 100 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Змішайте кефір (можна несолодкий йогурт) з гірчицею і перцем.

·  2. Наріжте м’ясо середніми шматочками, залийте маринадом. Залиште маринуватися протягом години.

·  3. Одягніть м’ясо на шампури, посипте сіллю і відправте на вугілля.

Не забудьте взяти з собою соус до шашлику. Домашній сацебелі підійде як не можна краще. А рецептом поділіться з друзями, нагадуючи, що час посиденьок на природі вже не за горами.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.