Шашлик з курки на пиві — Рецепт приготування

шашлик з курки на пиві рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 10
Курка На грилі

Шашлик! Це м’ясне блюдо вимагає підвищеної уваги й особливого настрою душі. Варіантів приготування і інгредієнтів, які використовуються в маринаді теж маса — чого тільки не придумають, щоб м’ясо було соковитим і смачним! Навіть розташування на мангалі і температура іноді грають вирішальну роль.

Гострі дискусії завжди викликає питання — а з якого м’яса краще всього приготувати шашлик? Звичайно, є багато людей, які віддають перевагу класичні варіанти з баранини і свинини, але ми в цей раз підемо іншим шляхом і приготуємо курячий шашлик на пиві! Це абсолютно ексклюзивний рецепт.


Інгредієнти для рецепта


Світле пиво – 1 л

Окіст курячий – 3-4 кг

Лимон – 1 шт.

Цибуля – 3 шт.

Майонез – 250 г

Приправа для курки – 2 ст. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Підготуємо стегенця: їх потрібно вимити, розрізати на 2-3 частини і скласти в ємність для маринування. Солимо за смаком і перемішуємо.

·  2 Додаємо майонез і пиво, знову добре перемішуємо, причому робимо це власними руками — курка повинна ввібрати маринад. Цибулю нарізаємо кільцями, лимон скибочками, додаємо до м’яса разом з приправою і перцем.Перемішуємо, маринад потрібно буквально «втерти в м’ясо.

·  3 Залишаємо на 2-3 години маринуватися і йдемо розпалювати мангал. Курку краще не перетримувати, маринується вона дуже швидко.

·  4 Нанизуємо курку на шампури і смажимо! Шашлик готовий!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.