Шашлик в мультиварці — Рецепт приготування

шашлик в мультиварці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
120 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Мультиварка М’ясо

Не завжди виходить виїхати на природу, щоб приготувати апетитний шашличок, а деколи так хочеться побалувати себе, гостей і сім’ю соковитим м’ясом. Для любителів рум’яної свинини у «Зі Смаком» є хороша новина: шашлик дуже просто запікається і в духовці, і в мультиварці.

Перше і найважливіше — правильно вибрати маринад для м’яса, який пом’якшить його, додасть соковитості і додасть апетитний аромат, що компенсує відсутність характерного тонкого запаху диму.


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 1 кг

Лимонний сік — 3 ст. л.

Імбир — по смаку

Помідор — 2 шт.

Ківі — 2 шт.

Цибуля — 1 кг

Чорний перець (мелений) — 1 ч. л.

Перець чилі — 0,5 ч. л.

Коріандр — 20 г


Як приготувати


·  1 Спочатку слід приготувати маринад. Для цього крупно наріжте цибулю, змішайте з лимонним соком і сіллю, пам’ятайте руками. Додайте чорний перець, перець чилі і коріандр.

·  2 Крупно наріжте очищені плоди ківі і помідори, подрібніть за допомогою блендера, з’єднайте кашку з цибулею.

·  3 Свинячу м’якоть наріжте невеликими кубиками, змішайте з маринадом, додайте тертий імбир. Відправте в холодильник на 2-3 години.

·  4 Мариноване м’ясо можете надіти на дерев’яні шпажки або покласти в чашу мультиварки без них.

·  5 Встановіть режим «Гасіння» на 60 хвилин, потім режим «Випічка» на 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.