Шашлик в духовці — Рецепт приготування

шашлик в духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
М’ясо

Якщо ви хочете побалувати себе смачненьким шашликом, але часу, щоб поїхати на природу у вас немає, не варто сумувати. Є чудовий вихід з цієї ситуації. Потрібно просто приготувати м’ясний делікатес в духовці.

Незважаючи на те, що м’ясо не буде пахнути димком, воно вийде неймовірно смачним і соковитим. Весь секрет цієї страви — у цибулевої подушці. До речі, якщо ви не любите свинину, замініть її яловичиною. Вийде також дивовижно.Однозначно варто приготувати!


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 1 кг

Цибуля — 4 шт.

Приправа для м’яса — 2 ст. л.

Оцет — 3 ст. л.

Чорний перець (мелений) — 0,5 ч. л.

Лимонний сік — 3 ст. л.

Цукор — 1 ст. л.

Вода — 4 ст. л.


Як приготувати


·  1 Добре вимийте, обсушіть і наріжте м’ясо шматочками. Додайте чорний мелений перець, приправу для м’яса, 1 ст. л. столового яблучного оцту і лимонний сік.

·  2 Добре перемішайте м’ясо рукою. Залиште маринуватися на кілька годин у холодному місці.

·  3 Також потрібно замаринувати цибулю. Наріжте його кільцями, додайте 2 ст. л. оцту, цукор і воду. Залиште на годину.

·  4 Візьміть рукав для запікання. Викладіть на дно підготовлений цибулю.

·  5 Зверху — м’ясо. Зав’яжіть рукав. Зробіть 3 проколу у верхній частині пакета.

·  6 Попередньо розігрійте духовку до 200 °С. Відправте м’ясо на 50 хвилин. Потім дістаньте його, розріжте рукав і поставте в духовку ще на 20-30 хвилин. Так м’ясо отримає апетитну скоринку. Уважно стежте за м’ясом, так як духовки у всіх різні.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.