Шашлички-гриль зі свинини – рецепт приготування

Якщо ви роздумуєте над тим, як небанально подати до столу м’ясо, вам неодмінно слід поглянути на приготування шашличків-гриль! Виглядають вони більш ніж оригінально і пахнуть на всю кухню так, що, навіть щільно поївши, хочеться спробувати хоча б шматочок.

Родзинка страви в пряному маринаді зі свіжої кінзи і часнику. За ніч м’ясо вбирає аромат зелені, а потім набирає нотки серпанок з сирокопченої грудинки. Отже, для початку виберіть хороший шматок свинячої м’якоті без жиру …


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 1 кг

свиняча грудинка – 200 г

кінза – 50 г

часник – 4 зуб.

Оливкова олія – 100 мл


Як приготувати


·  1. Кінзу крупно наріжте, часник пропустіть через прес, потім викладіть все в чашу блендера, додайте оливкову олію, перемішайте.

·  2. Свинину наріжте тонким скибочками, посоліть, перемішайте з маринадом. Надішліть в холодильник на 8-10 годин.

·  3. Дерев’яні шпажки замочити в холодній воді, залиште на 2-3 години, щоб під час приготування шашличків вони не пригорали.

·  4. На кожну скибочку грудинки викладіть шматочок м’яса, скрутіть рулетики.

·  5. Нанизуйте рулетики на шпажки, потім обсмажте їх на сковороді гриль до готовності або надішліть в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.

Подавайте шашлички з соусом до м’яса, радимо в цьому випадку віддати перевагу грузинської кухні.Залежно від сезону приготуйте порцію ткемалі або баже. Якщо ви вважаєте рецепт цікавим, тисніть «Поділитися»!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.