Шарлотка з персиками – рецепт приготування

Всіма улюблені персики, на жаль, – швидкопсувний продукт. Збивши оскому після довгої зими, ми часто забуваємо про пару соковитих фруктів, залежалих в холодильнику. Чому б не використати їх в приготуванні елементарної, але всіма улюбленої випічки?

Так-так, мова йде про пишну Шарлотці. З персиками вона виходить ще солодше і ароматний, ніж з яблуками. Варто побалувати себе таким пирогом хоча б раз в сезон – захват, та й годі!


Інгредієнти для рецепта


яйце – 4 шт.

цукор – 1 скл.

розпушувач – 1 ч. л.

персик – 300 г

Цукрова пудра – за смаком

ванілін – 1 трісок.

Пшеничне борошно – 1 скл.


Як приготувати


·  1. Персики наріжте часточками, розділивши фрукт на 4-6 частин залежно від розміру.

·  2. Збийте яйця, поступово додаючи цукор. Додайте щіпку ваніліну.

·  3. Борошно просійте, змішайте з розпушувачем.

·  4. Акуратно помішуючи знизу вгору, з’єднайте борошно і яйця. Консистенція тіста повинна бути немов у густої сметани. При необхідності додайте ще борошна.

·  5. Форму для випічки (або чашу мультиварки) змастіть маслом, влийте тісто. Потім викладіть персики, злегка притисніть кожну часточку пальцем.

·  6. У духовці шарлотка випікається при температурі 170 градусів протягом 40-50 хвилин. Якщо ви використовуєте мультиварку, встановіть режим «Випічка» на 60 хвилин.

·  7. Трохи остигнула шарлотку вийміть з форми, перед подачею присипте цукровою пудрою.

Зі свіжих або консервованих персиків можна спекти ще й чудовий сирний пиріг на пісочної основі.Беріть рецепти собі на замітку і діліться корисними з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.