Сербський Кох – рецепт приготування

Практично для всіх десертів Сербії характерний східний аромат. Близько 80% випічки походить від відомих солодощів. Солодку масу випікають, для неї не шкодують крему і сиропу, її прикрашають горіхами. І хоча місцеві десерти не так відомі, як їхні французькі конкуренти, смакувати ними – одне задоволення.

Саме час додати до числа найулюбленіших десертів і сербський Кох! Як шарлотка для нас, так і Кох для сербів – звичне блюдо. Але туристи сходять по ньому з розуму. Його подають з кавою, з чаєм, з молоком, в кафе і вдома. І не слухайте тих, хто каже, що Кох – звичайний маннік. У сербів такий десерт заливають молоком. В результаті виходить соковите і смачне блюдо, яке з’їдають в один присід.


Інгредієнти для рецепта


цукор – 9 ст. л.

манка – 4 ст. л.

Пшеничне борошно – 4 ст. л.

яйце – 6 шт.

ванілін – 1 г

молоко – 0,5 л

розпушувач – 5 г

Вершкове масло – 20 г


Як приготувати


·  1. Спочатку розділіть білки і жовтки.

·  2. За допомогою міксера збийте білки до гострих піків. Під час збивання поступово досипьте 6 ст. л.цукру.

·  3. Продовжуючи змішувати всю масу, акуратно вводите по одному жовтки. Ви помітите, як обсяг помітно зросте в процесі збивання. Міксер можна відставити убік.

·  4. В отриману масу додайте спочатку борошно, а після розпушувач і трохи манної крупи. Акуратно змішайте всі складові ложкою.

·  5. Візьміть форму. Змастіть її вершковим маслом і присипте дно невеликою кількістю борошна.

·  6. Викладіть готову масу в форму.

·  7. Увімкніть духовку і виставте температуру на 180 ° С. Надішліть пиріг випікатися протягом 25 хвилин.

·  8. Вийміть Кох з духовки. Просто відставте в сторону остигати.

·  9. Поки пиріг остигає, доведіть молоко до кипіння. У цю гарячу рідину потрібно додати ванілін і 3 ст.л. цукру. Перемішайте.

·  10. Теплий Кох потрібно нарізати на частини, поки він ще в формі.

·  11. Залийте гарячим молоком теплий пиріг. Коли молоко повністю вбереться і все охолоне, відправте Кох в холодильник.

Для випікання радимо вам використовувати форму діаметром від 28 до 34 см з досить високими бортиками – не менш 5 см. Подавайте пиріг по кілька шматочків і їжте ложкою. Простий, але смачний десерт стане прикрасою обіднього столу. Порадьте друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.