Секрети кухарів

У кожного є свої маленькі хитрощі, без яких не обійтися на кухні. Звичайно, ми набуваємо досвід з часом шляхом проб і помилок. Але було б набагато зручніше знати деякі речі наперед.

Тому «Зі Смаком» хоче поділитися з вами корисними порадами відомих і поважаних шеф-кухарів світу!

Таємниці шеф-кухарів

·  Щоб легше було видавити сік лайма чи лимона, злегка нагрійте цитрус.

·  Бекон надає курячому м’ясу аромат димку.

·  Щоб трави стали більш ароматними, розітріть у ступці з краплею оливкової олії.

·  Присмак амаретто можна надати продуктам з допомогою ядер кісточок абрикоса.

·  Ананас в стравах прибирає зайву жирність.

·  Апельсин чудово поєднується з шоколадним соусом.

·  Під час смаження м’яса додайте трохи борошна для хрусткої скоринки.

·  Щоб отримати часникове пюре, наріжте часник, посипте його сіллю і зробіть ножем.

·  Додайте м’яту на початку смаження.

·  Якщо суп або бульйон вийшов занадто жирним, киньте туди кубик льоду. Жир збереться навколо кубика, і його буде легше видалити.

·  Воду, в якій варилися макарони або картопля, використовуйте для поливу кімнатних рослин. Вона містить корисні поживні речовини.

·  Якщо рис трохи підгорів, помістіть в нього шматочок білого хліба на 5-10 хвилин, щоб прибрати неприємний запах.

Сподіваємося, ці кулінарні поради виручать вас у важку хвилину і зроблять процес готування більш приємним. Не забудьте розповісти про них друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.