Щи з баранини з капустою

Щи з баранини дуже своєрідне блюдо. Не всім подобається смак баранини але ті хто знає про корисність баранячого м’яса їдять його із задоволенням. У баранячому жирі кількість холестерину в два з половиною рази менше ніж в яловичині і свинині. Баранина корисна людям похилого віку і дітям так як містить в собі багато фтору. Цей продукт корисний профілактичними анти деабетіческімі властивостями.

І так що б приготувати борщ з баранини потрібно:

– п’ятсот грам баранини,
– один кілограм капусти,
– три моркви,
– дві головки цибулі,
– чайна ложечка чорного меленого перцю.

На бульйон:

– одна чайна ложка майорану (майоран – знижує рівень холестерину в крові, має заспокійливу дію, полегшує травлення володіє пікантним, пряним ні з чим не порівнянним ароматом),
– два лаврові листки,
– три зубчики часнику,
– літр води.

Приготування щей.

Гарненько промиваємо та нарізаємо моркву і капусту. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю. Приготуйте з м’яса баранини фарш. М’ясо баранини жилаве і тому його зазвичай вживають у вигляді фаршу. Викладіть його на сковороду і гарненько обсмажити на олії разом з нарізаною цибулею і нашінкованним часником. Фарш обсмажуємо до появи коричневого кольору. Далі беремо приготовлену посудину для приготування щей. Для цього підійде як звичайна каструля так і казан. В останньому щі виходять на багато смачніше.

Наливаємо в неї воду, доводимо її до кипіння. Додамо в воду приготовані для бульйону інгредієнти. Після чого додамо сюди приготовані нами нарізані овочі капусту і моркву. Після цього додамо обсмажене м’ясо з цибулею. Все тепер варимо борщ на слабкому вогні і дивимося коли вони будуть готові це приблизно близько двох годин. Смачного.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.