Сало в тузлуке — рецепт приготування

Способів приготування свинячого сала існує досить, щоб вибрати найбільш підходящий рецепт на смак. У кожному будинку свій секрет: хтось варить в цибулинні, хтось запікає, хтось обвалює в часниково-перцевої суміші …

«З Смаком» пропонує приготувати сало в тузлуке (концентрованому розчині кухонної солі, що використовується для засолювання м’яса, сала, риби). Готовий продукт прекрасно зберігається, не жовтіє, зберігаючи всі смакові якості!


Інгредієнти для рецепта


Сало — 2 кг

вода — 5 скл.

сіль — 1 скл.

Лавровий лист — 3-5 шт.

Чорний перець (горошком) — 10 шт.

часник — 5-8 зуб.


Як приготувати


·  1. Приготуйте тузлук. Налийте воду в каструлю, додайте сіль, поставте на вогонь, перемішайте, щоб кристали розчинилися. Доведіть тузлук до кипіння, зніміть з вогню.

·  2. Наріжте сало невеликими шматками так, щоб його було зручно діставати, і помістіть в 3-літрову банку. Укладайте нещільно, періодично вставляючи між шарами промиті лаврові листочки, посипаючи горошинами перцю і подрібненим часником.

·  3. Залийте сало остиглим розсолом і накрийте кришкою, що не укупорівая. Нехай ємність постоїть добу при кімнатній температурі, потім її можна прибрати в холодильник на 10-14 днів.

Свиняче сало — продукт, корисний для здоров’я, воно містить арахідонову кислоту, яка відсутня в рослинних жирах. Ця речовина бере участь імунних процесах і обмін холестерину. Регулярне вживання декількох скибочок сала забезпечить прекрасне самопочуття і навіть, як стверджують токсикологи, висновок радіонуклідів! Залишайтеся здоровими і не забувайте ділитися нашими рецептами з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.