Сало гарячого засолу — Рецепт приготування

сало гарячого засолу рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски

Хто б що ні говорив, а сало — це корисний продукт. Звичайно, якщо є його в міру. Норма 10-30 грамів в день не зашкодить вашій фігурі, позитивно позначиться на здоров’я серця і судин, підвищить імунітет і поліпшить самопочуття.

Ми пропонуємо вам чудовий рецепт сала гарячого засолу. Варять його в цибулинні з давніх часів. Можу сказати одне — цей рецепт, перевірений не одним поколінням!


Інгредієнти для рецепта


Сало – 1 кг

Вода – 1,5 л

Сіль – 1 скл.

Часник – 7 зуб.

Чорний перець (горошком) – 15 шт.

Лавровий лист – 5 шт.

Аджика – 1 ч. л.

Паприка – 2 трісок.


Як приготувати


·  1 Поскобліть шкуру сала ножем, попередньо вимивши продукт.

·  2 Сало буде смачним, якщо приготувати розсіл, як потрібно. У киплячу воду додайте велику сіль, лавровий лист, аджику, чорний перець, 100 г цибулиння. Як тільки вода знову закипить, за бажанням додайте рідкий дим.

·  3 Чекайте хвилину і опустіть у воду шматочки сала. Коли вода знову почне вирувати, зменшіть вогонь і готуйте 5 хвилин. Вимкніть вогонь. Каструлю поставте остигати на 10 годин. При цьому температура повинна бути кімнатної.

·  4 Дістаньте сало, обсушити на паперових рушниках і натріть його паприкою та часником. Покладіть його в холодильник на 2-4 години.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.