Сало гарячого засолу — Рецепт приготування

сало гарячого засолу рецепт приготуванняТип: Закуски
Час: 60 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 5
Категорія: Закуски

Хто б що ні говорив, а сало — це корисний продукт. Звичайно, якщо їсти його в міру. Норма в 10-30 грамів в день не зашкодить вашій фігурі, позитивно позначиться на здоров’ї серця і судин, підвищить імунітет і поліпшить самопочуття.

Ми пропонуємо вам чудовий рецепт сала гарячого засолу. Варять його в цибулинні з давніх часів. Можу сказати одне — цей рецепт, перевірений не одним поколінням!

Інгредієнти для рецепта

  • Сало – 1 кг
  • Вода – 1,5 л
  • Сіль – 1 скл.
  • Часник – 7 зуб.
  • Чорний перець (горошком) – 15 шт.
  • Лавровий лист – 5 шт.
  • Аджика – 1 ч. л.
  • Паприка – 2 тріски.

Як приготувати

·  1) Поскобліть шкуру сала ножем, попередньо вимивши продукт.

·  2) Сало буде смачним, якщо приготувати розсіл, як потрібно. У киплячу воду додайте сіль, лавровий лист, аджику, чорний перець, 100 г цибулинни. Як тільки вода знову закипить, за бажанням додайте рідкий дим.

·  3) Чекайте хвилину і опустіть у воду шматочки сала. Коли вода знову почне вирувати, зменшіть вогонь і готуйте 5 хвилин. Вимкніть вогонь. Каструлю поставте остигати на 10 годин. При цьому температура повинна бути як в кімнатні.

·  4) Дістаньте сало, обсушить на паперових рушниках і натріть його паприкою та часником. Покладіть його в холодильник на 2-4 години.

Сало гарячого засолу — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.