Салат з лаваша – рецепт приготування

Рулети з лаваша з різними начинками міцно зайняли нішу на кухнях наших господинь. Їх витримують у холодильнику, обсмажують, запікають – і це в будь-якому випадку смачно!

Але що, якщо використовувати лаваш не як основу страви, а один з взаємодоповнюючих інгредієнтів? Підсмажені скибочки лаваша додадуть салату нові нотки, і його оцінять по достоїнству!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 150 г

Мариновані огірки – 3 шт.

Цибуля – 2 шт.

яйце – 2 шт.

морква – 2 шт.

лаваш – 50 г

йогурт – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – за смаком


Як приготувати


·1 Очистіть і наріжте цибулю (соломкою або півкільцями), обсмажте на середньому вогні, поки він не стане прозорим. Крупно натріть моркву і теж обсмажте, безперервно помішуючи.

·2 Наріжте відварну або запечену курку брусочками. Можете просто розібрати її на волокна. Наріжте соломкою огірки. Натріть на крупній тертці варені яйця.

·3 З’єднайте інгредієнти, поперчіть. Заправте густим йогуртом, сметаною або майонезом.

·4 Наріжте тонкою соломкою лаваш (найпростіше це зробити, звернувши його в рулет, можете скористатися кулінарними ножицями). Обсмажте на сковорідці – сухий або з невеликою кількістю рослинного масла. Постійно помішуйте для рівномірного просушування. Посипте їм салат безпосередньо перед подачею.

Подавайте салат в великому блюді або порційно, доповніть гарніром і свіжим хлібом. Насолоджуйтесь блюдом і діліться його рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.