Салат з курячою печінкою — Рецепт приготування

салат з курячою печінкою рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
25 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Закуски Салати

Одним з найбільш корисних м’ясних субпродуктів є печінка, так як в ній містяться дефіцитні амінокислоти, маса вітамінів і мінералів. Лікарі настійно рекомендують їсти її вагітним жінкам, літнім людям і дітям. А все тому, що вживання печінки регулює рівень гемоглобіну в крові і підвищує імунітет.

З печінки готують безліч страв, так як вона відмінно поєднується з різними продуктами. Найчастіше господині роблять печінковий торт, печеня або паштет. Якщо ж ці страви вам приїлися, і хочеться чогось корисного і незвичайного, тоді приготуйте ситний салат з курячої печінки.


Інгредієнти для рецепта


Печінка куряча – 200 г

Горошок – 100 г

Яйце – 1 шт.

Листя салату – 1 пуч.

Цибуля – 1 шт.

Йогурт – 3 ст. л.

Яблучний оцет – 1 ч. л.

Цукор – 1 ч. л.

Сіль – по смаку

Базилік – по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте цибулю півкільцями. Залийте холодною водою, додайте цукор і яблучний оцет.

·  2 Поки цибуля маринується, курячу печінку наріжте невеликими шматочками, обсмажте. Листя салату наріжте на смужки. Викладіть у велику миску.

·  3 Додайте зелений горошок і подрібнене варене яйце.

·  4 Заправте салат натуральним несолодким йогуртом. Його можна замінити майонезом, якщо він вам більше до смаку. Посоліть, поперчіть і перемішайте.

·  5 Зверху викладіть маринований цибулю і подрібнений базилік.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.