Салат з курячими сердечками – рецепт приготування

Яку частину курки ви зазвичай використовуєте для салатів? Багато господині готують закуски виключно з курячим філе. Виявляється, якщо готувати салат з курячих сердечок замість грудки, його смак виходить ще більш насиченим.

Ми хочемо поділитися з вами рецептом дуже крутий закуски з вареними курячими седечкамі. Таке блюдо стане відмінною прикрасою будь-якого столу. Здивуйте своїх рідних цим оригінальним салатом, вони будуть вдячні.


Інгредієнти для рецепта


куряче серце – 600 г

Лавровий лист – 2 шт.

Чорний перець (горошком) – 3 шт.

сіль – за смаком

морква – 150 г

горошок – 100 г

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Зелена цибуля – 1 ч. л.

сметана – за смаком

Цибуля – 150 г


Як приготувати


·1 Гарненько вимийте курячі сердечка, зріжте зайвий жир. Помістіть м’ясо в киплячу воду, додайте сіль, перець і лавровий лист. Варіть сердечка протягом 25 хвилин.

·2 Очистіть цибулю і моркву. Лук подрібніть, а моркву натріть на крупній тертці.

·3 Обсмажуйте цибулю в сковороді з рослинним маслом протягом 3 хвилин. Потім додайте в сковороду моркву і тушкуйте її протягом 5 хвилин, всипте сушений зелений лук, добре перемішайте і зніміть сковороду з вогню.

·4 Розріжте курячі сердечка на 4 частини.

·5 Візьміть салатницю, викладіть в неї курячі сердечка, морква з цибулею, консервований горошок, додайте сіль, заправте салат сметаною і акуратно все перемішайте.

Вітаємо, салат з курячими сердечками готовий, можете додавати в нього улюблені спеції. Збережіть цей простий рецепт до себе в закладки і діліться нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.