Салат з куркою і грейпфрутом – рецепт приготування

Салат з куркою і грейпфрутом – тайське блюдо з оригінальним смаком. Його оцінять ті, хто любить незвичайне поєднання продуктів, а також ті, хто дотримується правильного харчування або вирішив скинути кілька кілограмів перед святом.

Цитрус в страві – низькокалорійний продукт, який сприяє жиросжиганию, тонізує і зміцнює імунітет. Дієтичнекуряче м’ясо в поєднанні з ним і пекінською капустою вже точно не зашкодить фігурі.


Інгредієнти для рецепта


грейпфрут – 1 шт.

Куряча грудка – 300 г

капуста пекінська – 300 г

Дижонська гірчиця – 15 г

Яблучний оцет – 1 ст. л.

Оливкова олія – 20 мл

сіль – за смаком


Як приготувати


·1 запечіть або зваріть в злегка підсоленій воді курячу грудку. Остудіть і поріжте м’ясо смужками або прямо руками розділіть на шматочки.

·2 Наріжте пекінську капусту.

·3 Грейпфрут розберіть на часточки і очистіть від перегородок. Потім очистіть часточки і наріжте їх шматочками.

·4 З’єднайте підготовлені продукти і злегка перемішайте.

·5 Приготуйте заправку, яка додасть страві нотку пікантності. Діжонську гірчицю, оцет, оливкова олія і сіль збийте виделкою в однорідний соус.

·6 Полийте салат заправкою і знову перемішайте. Тепер страва готова до подачі!

Салат виходить легким, ніжним і ситним – ідеальний варіант для ланчу. Що стосується співвідношення інгредієнтів, ви можете вносити корективи в залежності від особистих смакових переваг. Готуйте і діліться з подругами, впевнені – такий салат багатьом припаде до душі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.