Салат з консервованої квасолею — Рецепт приготування

салат з консервованої квасолею рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 8
Веганські Вегетаріанські Овочі, Салати

Консервована квасоля з грибами — поєднання не тільки ситні, але і дуже вдале. Залишається додати кислинку — і страва заграє всіма відтінками смаку! Ось тому редакція «Зі Смаком» включила його в список своїх рецептів.

До великої порції салату навіть подавати нічого не потрібно: їм можна повноцінно повечеряти, особливо, якщо на довгий приготування не вистачає часу. Завжди зберігайте на полиці з консервацією баночку квасолі в томатному соусі або в чистому вигляді, ось чому…


Інгредієнти для рецепта


Консервована квасоля – 500 г

Печериці – 500 г

Огірки мариновані – 4 шт.

Цибуля – 2 шт.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Зелень – по смаку

Соняшникова олія – 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 Гриби наріжте соломкою і обсмажте на сковороді разом з дрібно нарізаною цибулею.

·  2 Огірок наріжте соломкою, квасоля промийте.

·  3 З’єднайте підготовлені інгредієнти, посоліть і поперчіть, додайте масло, перемішайте.

·  4 Дайте салату настоятися протягом 10 хвилин і посипте зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.