Салат з консервованим тунцем — Рецепт приготування

салат з консервованим тунцем рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Закуски Риба

У цьому апетитному салаті зібрані самі смачні і одночасно корисні складові. Зелене листя салату, томати і маслини повні вітамінів, в кукурудзі міститься клітковина, а тунець, навіть у консервованому вигляді, — джерело необхідних омега-3 жирних кислот.

Таке поєднання продуктів дуже характерно для середземноморської кухні, а в ній рідко можна зустріти страви, які не припали б до смаку нашому людині. Тому, «Зі Смаком» рекомендує приготувати це чудове хрустке додаток до вечері. Ще один бонус салату — відсутність майонезу: в якості заправки використовується ароматна оливкова олія.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Консервований тунець – 170 р

Салат латук – 0,5 пуч.

Помідор – 2 шт.

Консервована кукурудза – 250 г

Маслини – 170 р

Оливкова олія – по смаку

Сіль – по смаку

 

Як приготувати

 

·  1 З банки з консервованим тунцем злийте рідину (власний сік або масло), покладіть вміст в салатник і розімніть вилкою.

·  2 Крупно наріжте помідори, відправте до тунцу.

·  3 Листя салату помийте і висушіть за допомогою серветки або кухонного рушника. Салат наріжте смужками і додати в салатник.

·  4 З банки з кукурудзою злийте рідину, додати до решти інгредієнтів.

·  5 Додайте нарізані кружечками маслини, посоліть, заправте маслом і акуратно перемішайте.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.