Салат з червоною рибою — Рецепт приготування

салат з червоною рибою рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Закуски Риба Салати

Рецепт цього салату дуже стане в нагоді, якщо ви збираєтеся накрити урочистий стіл, адже це блюдо складається з набору цих делікатесів. Пригостившись таким кулінарним шедевром, будь-який гість відчує гостинність господині, а звичайний вечеря перетвориться в звана.

Салат заправляється домашнім майонезом, але ми віддали перевагу соусу зі сметани з вершками. Якщо під рукою не знайдеться пекінської капусти, цілком можуть замінити великі листя салату-латуку. Про смак розповідати не варто: ви все зрозумієте, поглянувши на список інгредієнтів.


Інгредієнти для рецепта


Лосось – 160 г

Червона ікра – 80 г

Рис – 200 г

Яйце – 4 шт.

Яйце перепелине – 4 шт.

Капуста пекінська – 200 г

Сметана – 150 г

Вершки – 50 мл

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Відваріть курячі яйця перепелині яйця, рис до повної готовності.

·  2 Філе лосося наріжте тонкими довгастими смужками, капусту довільно порвіть. Курячі яйця наріжте кубиками, а перепелині розріжте навпіл.

·  3 Далі слід укласти підготовлені продукти шарами. Отже, спочатку, капуста, потім рис, курячі яйця, риба, потім шари повторіть.

·  4 Кожен шар змащувати сумішшю сметани з вершками, соліть за смаком.

·  5 Прикрасьте салат ікрою та перепелиними яйцями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.