Салат з черемші з яйцем – рецепт приготування

Ведмежа цибуля, або черемша, – дика зелень, яка ранньою весною прямо-таки рятує від гіповітамінозу.Хоча аромат черемші схожий з часниковим, смак у неї менш гострий, а листя набагато м’якше часниковий пагонів.

Настільки пікантна зелень вимагає пом’якшення іншими інгредієнтами. Як відомо, відварені яйця додають блюдам ніжну нотку, тому саме їх кулінари радять поєднувати з черемшею. Що ми і зробили!


Інгредієнти для рецепта


черемша – 1 Пуч.

Картопля – 4 шт.

яйце – 2 шт.

огірки – 1 шт.

сметана – 3 ст. л.

майонез – 2 ст. л.

Твердий сир – 50 г

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Картопля і яйця відварити, остудіть і очистіть.

·  2. Черемшу замочіть в холодній воді, потім гарненько промити, обсушити і дрібно наріжте.

·  3. Наріжте кубиками картоплю, яйця і огірок.

·  4. Сир натріть на тертці, змішайте з майонезом і сметаною.

·  5. Викладіть в салатник зелень, яйця, картопля, посоліть і поперчіть. Заправте сирним соусом і добре перемішайте.

Над сервіровкою салату з черемші можна пофантазувати, подавши його у вигляді гірки, прикрашеної зеленню або крихтою з яєчного жовтка. Ми намагалися піднести вам не нудне блюдо. Якщо ідея вам припала до душі, поділіться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.