Салат з баклажанів та перцю на зиму – рецепт приготування

Консерви угорської марки Globus завжди вважалися еталоном смаку і якості, а дістати їх до свята колись було справжньою проблемою! Поспішаємо порадувати вас рецептом приголомшливо смачною овочевий заготовки на зиму – салатом з баклажанів і болгарського перцю. Смак салату надзвичайно яскравий і впізнаваний, а заготівля прекрасно зберігається при кімнатній температурі.

Оцет для салату потрібен 6% – й, але, якщо вважаєте за краще смак понасищеннее, беріть 9% – й.Соняшникова олія краще використовувати рафінована, щоб не так відчувалося в готовій страві.Баклажани, якщо вони молоді, попередньо годі й витримувати з сіллю для видалення гіркоти. Якщо ж овочі встигли перезреть, нарізані скибочки посоліть, а після закінчення 10 хвилин промийте.


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 0,5 кг

морква – 0,5 кг

баклажан – 1 кг

Болгарський перець – 1 кг

помідор – 2 кг

цукор – 1 ст. л.

сіль – 1 ст. л.

оцет – 100 мл

Соняшникова олія – 200 мл


Як приготувати


·  1. Лук і болгарський перець наріжте півкільцями, моркву – кружальцями, баклажани – великими скибочками, а помідори розрізати на четвертинки.

·  2. На дно місткою емальованої каструлі або казана викладіть овочі, крім помідорів. Влийте в каструлю масло, додайте сіль, цукор, ретельно перемішайте, а зверху викладіть часточки помідорів.Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні після закипання 45 хвилин. Періодично овочі перемішайте.

·  3. До готових овочів додайте оцет, перемішайте, прогрійте на вогні ще хвилини дві, зніміть з плити, розкладіть салат по стерилізованих банках і закатати. Укутайте до повного охолодження.

Зауважте: воду в каструлю додавати не потрібно, овочі пустять досить соку. Салат неодмінно порадує вас в студений зимовий день, доповнить будь-який гарнір, м’ясне або рибне блюдо. Запрошуйте друзів на вогник і діліться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.