Салат «Венеція» — Рецепт приготування

салат «венеція» рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 8
Закуски Салати

На будь-якому святковому столі повинні бути салати. І чим оригінальніше, тим краще, адже вони можуть стати справжньою родзинкою свята і прикрасити ваш стіл.

Тому «Зі Смаком» підготував для вас черговий рецепт дуже незвичайного і смачного салату. Ця закуска готується з досить простих інгредієнтів, але принесе вам масу задоволення! Побалуйте своїх близьких смачненьким.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 400 г

Чорнослив – 200 г

Твердий сир – 200 г

Печериці – 300 г

Картопля – 2-3 шт.

Яйце – 2-3 шт.

Огірки – 1 шт.

Майонез – по смаку


Як приготувати


·  1 чорнослив Залийте окропом і залиште хвилин на 15.

·  2 На рослинному маслі обсмажте гриби.

·  3 В роз’ємну форму викладіть салат шарами у такому порядку: нарізаний чорнослив, нарізане куряче філе, шар майонезу, відварену і нарізаний кубиками картоплю, обсмажені гриби, терті варені яйця, шар майонезу і тертий на крупній тертці сир.

·  4 Натріть на крупній тертці огірок і прикрасьте зверху салат.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.