Салат «Вечір грудня» – рецепт приготування

Багатьом подобається невигадливий салат з буряка з волоськими горіхами. Відварити, натерли, приправили часничком – смакота! При цьому ще й корисно.

Але якщо включити фантазію і додати інгредієнти, вийде чудова закуска, яка стане прикрасою святкового столу! Печінка зробить салат більш ситним і смачним, а тертий сир – більш ошатним. Справжні снігові замети!


Інгредієнти для рецепта


Куряча печінка – 300 г

Буряк – 150 г

морква – 120 г

Цибуля – 90 г

Твердий сир – 150 г

майонез – за смаком

Соняшникова олія – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Грецькі горіхи – 100 г


Як приготувати


·1 Очистіть печінку, відокремивши шматочки жиру і несмачні плівочки. Дрібно наріжте. Очистіть і подрібніть цибулю. Очистіть і натріть моркву.

·2 Розігрійте пательню, налийте олію. Злегка підсмажте цибулю і додайте моркву. Протушкувати кілька хвилин. Викладіть шматочки печінки, збільште вогонь і обсмажте все разом, помішуючи, ще 5 хвилин. Посоліть, поперчіть.

·3 Загорніть буряк у фольгу і запікайте 1 годину при 180 градусах. Остудіть, очистіть і натріть. Посоліть, поперчіть. Крупно натріть сир і порубати половину горіхів.

·4 Викладіть першим шаром буряк, промажте майонезом. Посипте горіхами. Змастіть майонезом. Викладіть печінку, змастіть майонезом і присипте сиром. Прикрасьте половинками горіхів, зробіть сіточку з майонезу. Залиште на всю ніч.

Найкраще заправляти салат домашнім майонезом. Можна після горіхів додати шар тертих яблук – вони додадуть приємну кислинку. Обов’язково поставте його на новорічний стіл і поділіться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.