Салат «Тбілісі» з яловичиною — Рецепт приготування

салат «тбілісі» з яловичиною рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Закуски М’ясо Овочі, Салати

М’ясо зробить будь-який салат ситним і неповторно смачним. Салати з м’ясом краще всього робити максимально легкими, уникаючи жирних заправок начебто майонезу. Пропонуємо вам приготувати смачний і оригінальний салат, який називається «Тбілісі».

Ця дивовижна закуска стала для мене справжнім відкриттям завдяки поєднанню таких цікавих продуктів, як червона квасоля, яловичина і болгарський перець. Інгредієнти варто брати строго за рецептом, адже саме таке їх поєднання робить салат «Тбілісі» особливим.


Інгредієнти для рецепта


Яловичина – 300 г

Червона квасоля – 300 г

Болгарський перець – 1 шт.

Червоний цибулю – 1 шт.

Перець чилі – 0,25 шт.

Часник – 2 зуб.

Волоські горіхи – 50 г

Кінза – 1 пуч.

Хмелі-сунелі – 1 трісок.

Білий винний оцет – 1 ч. л.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Відваріть м’ясо, наріжте соломкою або кубиками.

·  2 Наріжте цибулю півкільцями і помістіть його на 2 хвилини в гарячу воду, щоб зробити смак більш ніжним.Змішайте з м’ясом.

·  3 болгарський перець Очистіть від насіння, наріжте соломкою. Гострий перець наріжте дуже дрібно. Змішайте з іншими інгредієнтами.

·  4 Злийте рідину з банки з квасолею, додайте її до інших інгредієнтів. Волоські горіхи перед додаванням в салат обсмажте і подрібніть.

·  5 Додайте в салат нарізану кінзу, подрібнений часник, хмелі-сунелі, посоліть.

·  6 Заправте салат оливковою олією і оцтом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.