Салат «Ташкент» — рецепт приготування

Невигадливий, але шалено смачний салат «Ташкент» відомий багатьом ще з радянських часів.Приготувавши його один раз, ви зрозумієте, чому він до сих пір залишається вельми популярним серед господинь і кухарів.

Інгредієнти в салаті підібрані більш ніж вдало: яйця надають ніжність, м’ясо ситність, а цибуля пікантну нотку. Крім цих продуктів, у страві повинна обов’язково бути присутнім зелена редька або редиска в залежності від сезону.


Інгредієнти для рецепта


яловичина — 250 г

редька — 1 шт.

Цибуля — 1 шт.

яйце — 3 шт.

майонез — за смаком

Соняшникова олія — 2 ст. л.

сіль — за смаком


Як приготувати


·  1. Відваріть яловичину до готовності, остудіть і наріжте брусочками.

·  2. Редьку очистіть і наріжте соломкою, залийте водою, залиште на 15 хвилин, потім відкиньте на дрібний друшляк або ситечко, дайте воді добре стекти.

·  3. Лук наріжте півкільцями і злегка підрум’яньте на сковороді з рослинним маслом.

·  4. Змішайте м’ясо, цибулю і редьку, посоліть, заправте майонезом.

·  5. Відварені яйця наріжте часточками і викладіть на тарілку з салатом. За бажанням прикрасьте блюдо свіжою зеленню.

Салат необов’язково заправляти майонезом: суміш сметани з ложкою гірчиці відмінно його замінить.Радимо не чекати особливого випадку, а приготувати салат в найближчі вихідні!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.