Салат «Суші» — Рецепт приготування

салат «суші» рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски Салати

Якщо ви любите японську кухню, то напевно вже не раз пробували приготувати суші або хоча б збиралися це зробити. Але вся справа в тому, що приготування цієї страви займає багато часу і вимагає певних навичок. Та й порції виходять зовсім маленькі.

Тому ми вирішили підготувати для вас рецепт оригінального салату «Суші». Він цікавий тим, що інгредієнти для нього потрібні практично ті ж, що і для приготування суші, так і за смаком він нагадує саме це блюдо. Заінтриговані?Тоді почнемо!


Інгредієнти для рецепта


Рис – 300 г

Лосось – 200 г

Авокадо – 1 шт.

Лист норі – 2 шт.

Огірки – 2 шт.

Васабі – 20 г

Кунжут – по смаку

Соєвий соус – по смаку


Як приготувати


·  1 Візьміть два листа норі. Помістіть на них перевернуту тарілку. Гострим ножем виріжте по контуру коло.

·  2 Покрийте норі половиною рису. Відваріть його таким же способом, як для суші: промийте рис кілька разів, залийте водою (пропорція 1 : 1,5), поставте на вогонь. Через 7 хвилин зменшіть вогонь до мінімуму і варіть ще 15 хвилин. Зніміть з плити і відставте на 30 хвилин.

·  3 Потім змастіть шар рису дуже тонким шаром васабі. Заздалегідь змішайте порошок васабі з кип’яченою водою, пропорція 1 : 1.

·  4 Викладіть зверху половину нарізаного огірка і лосося.

·  5 Покладіть другий шар рису. Покрийте його залишилися огірками, але тепер упереміш з нарізаним авокадо.

·  6 Зверху викладіть другу частину лосося і посипте насінням кунжуту.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.