Салат «Соняшник» – рецепт приготування

Ми завжди знаходимося в передчутті свят, необов’язково зимових, адже привід зібрати гостей завжди знайдеться. І за старою доброю традицією хочеться порадувати близьких чимось нестандартним, смачним і ефектним.

Всім, хто до сих пір користується стандартним меню з оселедця під шубою, олів’є і мімози, «З Смаком»пропонує розбавити його ошатним салатом «Кукурудза». У страві немає м’яса, і, якщо серед ваших гостей є вегетаріанці, цей салат їх приємно здивує. Тільки не забудьте в такому випадку замінити твердий сир на фету або слабкосолений бринзу.


Інгредієнти для рецепта


Твердий сир – 150 г

чорнослив – 150 г

Консервована кукурудза – 300 г

яйце – 3 шт.

часник – 3 зуб.

сметана – 4 ст. л.

Гірчиця – 1 ч. л.

сіль – за смаком

зелень – за смаком


Як приготувати


·  1. Чорнослив вимийте, залийте холодною водою і залиште на 15-20 хвилин. Потім обсушити і подрібніть ножем.

·  2. Зваріть яйця круто, остудіть, потім натріть їх на крупній тертці.

·  3. Приготуйте соус. Змішайте сметану з гірчицею, трохи посоліть.

·  4. Тертий сир змішайте з 1 ст. л. соусу і викладіть масу на блюдо, надавши їй форму овалу або двох (як на фото).

·  5. Чорнослив змішайте з пропущеним через прес часником, викладіть поверх сиру, змастіть половиною залишився соусу.

·  6. Потім викладіть яйця, змастіть соусом, викладіть кукурудзу і прикрасьте салат зеленню.

·  7. Надішліть салат в холодильник на 1-2 години.

Тим, хто не уявляє собі листковий салат без майонезу, радимо скористатися рецептом цієї заправки власного приготування. А ідеєю для святкового ошатного страви діліться з друзями, адже скоро свята!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.