Салат «Ромашкове поле» — Рецепт приготування

салат «ромашкове поле» рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
70 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Салати

При одному тільки погляді на фото цього кулінарного витвору з’являється відчуття свята! «Ромашкове поле» — святковий салат для особливого випадку, блюдо, яке прикрашає стіл. До того ж салат дуже смачний і поживний.

Як і всі листкові салати, готується він досить просто, варто лише попередньо відварити кілька інгредієнтів і приготувати домашній майонез. Це можна зробити напередодні свята, щоб заощадити час на зачіску і макіяж.


Інгредієнти для рецепта


Рис – 200 г

Куряче філе – 400 г

Морква – 2 шт.

Огірки – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Яйце – 3 шт.

Салат латук – 150 г

Майонез – 150 г

Кріп – по смаку


Як приготувати


·  1 Відваріть рис, куряче філе і яйця. Моркву очистіть, натріть на крупній тертці, обсмажте на рослинному маслі.Цибулю і огірки наріжте кубиками, філе дрібними шматочками.

·  2 Укладіть інгредієнти шарами на салатні листя, змащуючи кожен майонезом, в такій послідовності: рис, куряче філе, цибуля, морква, огірок.

·  3 Останній шар прикрасьте ромашками з яєць. Для цього розімніть жовток, а білок наріжте тонкими брусками.Викладіть квіти, з кропу зробіть стебла.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.