Салат «Подкаблучник» – рецепт приготування

Навіть новачок в кулінарії знає, як зробити салат. Питання тільки в тому, який з них вибрати: ситний або легкий, літній або зимовий, розкішний або скромний. Однак на проблемі вибору все тільки починається! Найчастіше можна зіткнутися з небажанням готувати щось банальне і всім відоме. Саме в таких ситуаціях «З Смаком» поспішає до вас на допомогу!

Звичайний крабовий салат з яйцем стане чимось новим для ваших гостей, але збереже свої найкращі смакові якості. Всього пара нових інгредієнтів оновить всім відомий рецепт!


Інгредієнти для рецепта


печериці – 150 г

Крабові палички – 200 г

Твердий сир – 100 г

Консервована кукурудза – 150 г

яйце – 3 шт.

майонез – за смаком

петрушка – за смаком


Як приготувати


·  1. Поставте яйця варитися до повної готовності. За цей час обсмажте гриби, натріть сир на дрібній тертці, наріжте крабові палички.

·  2. Подрібніть яйця і покладіть їх першим шаром в посуд для салату. Далі по черзі викладіть кукурудзу, трохи змастивши зверху майонезом, гриби, палички і сир. Зверху покрийте салат сіточкою майонезу.

Салат з кукурудзою і паличками знайде приємний вершковий смак і освіжаючі нотки за рахунок сиру і зелені. Зелень можна використовувати будь-яку, а спеції, якщо і додавати, то не дуже гострі – смак повинен залишатися делікатним. Збережіть наш рецепт!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.