Салат «Півник» — рецепт приготування

Ошатний салат «Півник» — це не тільки набір відмінно поєднуються між собою інгредієнтів, а й ідея ефектною подачі святкової страви. Новий рік зовсім близько, і «З Смаком» радить включити в меню застілля це кулінарний витвір мистецтва.

Для салату необхідно відварити розсипчастий рис, краще брати довгозернистий, пропарений. В якості м’ясної інгредієнта цілком зійде не тільки курка, але і відварна яловичина.


Інгредієнти для рецепта


курячий окорок — 2 шт.

Цибуля — 1 шт.

яйце — 3 шт.

Твердий сир — 100 г

Мал — 0,5 скл.

Огірки мариновані — 3 шт.

морква — 2 шт.

часник — 2 зуб.

майонез — 150 г

маслини — 1 шт.

Болгарський перець — 1 шт.

зелень — за смаком


Як приготувати


·  1. Окости відваріть, остудіть і відокремте м’ясо від кістки.

·  2. Відваріть рис, морква і яйця.

·  3. Часник пропустіть через прес, змішайте з майонезом, краще домашнім.

·  4. Для того щоб салат вийшов необхідної форми, викладати його краще на заготовлений з пекарської папери трафарет.

·  5. Папір збризніть водою і викладіть салат наступними шарами, перемазуючи кожен майонезом: рис, нарізана дрібними кубиками морква (шматочок залиште для дзьоба), цибуля, шматочки м’яса, огірок, нарізаний тонкими кружальцями, терті яйця, потім сир.

·  6. Бока салату також змастіть соусом, з маслин зробіть очі, дзьоб з моркви, а з болгарського перцю — пір’я і гребінь, прикрасьте зеленню.

Надішліть салат в холодильник на кілька годин — чудове новорічне блюдо готове! Подавайте його разом з барвистими і смачними святковими закусками. А ідеєю діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.