Салат «Північний» — рецепт приготування

У далекі часи печінка тріски вважалася елітним продуктом, який був доступний не всім бажаючим його покуштувати. Подавали його найчастіше в хороших ресторанах. Мабуть, найвідомішим блюдом з печінки тріски вважався салат «Північний».

Ми вирішили пригадати минулі часи і запропонувати вам ще одну варіацію цього рецепта. Відмінне рішення для новорічного столу!


Інгредієнти для рецепта


Печінка тріски — 150 г

Картопля — 3 шт.

морква — 2 шт.

яйце — 3 шт.

Огірки солені — 3 шт.

Твердий сир — 50 г

майонез — за смаком

сіль — за смаком


Як приготувати


·  1. Викладіть печінка тріски на тарілку і розімніть її виделкою.

·  2. Відваріть моркву і картоплю в мундирі. Натріть охолоджену і очищену морквину на дрібній тертці, а картоплю на крупній. Посоліть їх небагато.

·  3. Відваріть яйця. Натріть білок на крупній тертці, а жовток на дрібній.

·  4. Очищені солоні огірки і твердий сир окремо натріть на крупній тертці.

·  5. Викладіть салат шарами в такій послідовності: терта картопля, печінка тріски, солоний огірок, яєчний білок, морква, сир, майонез, яєчний жовток. Полийте майонезом.

·  6. Надішліть салат в холодне місце, щоб він просочився.

Сподіваємося, цей рибний салат сподобався вам, і ви будете готувати його на свята. Апетитно, ситно і недорого — те, що потрібно. Відмінна закуска на святковий стіл!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.