Салат «Обжорка» – рецепт приготування

Ми всі намагаємося стежити за своїм здоров’ям і правильно харчуватися, тому дуже часто виключаємо з раціону страви, в яких є майонез або ж ковбасні вироби. Але іноді адже так хочеться побалувати себе чимось вредненькім.

Ми хочемо поділитися з вами рецептом дуже смачного і ситного салату «Обжорка». Можете приготувати його на найближче свято і порадувати себе і своїх гостей. Адже зрідка можна дозволити собі те, чого не дозволяєш кожен день.


Інгредієнти для рецепта


морква – 500 г

ковбаса копчена – 250-300 г

Мариновані огірки – 200 г

Цибуля – 1 шт.

сіль – за смаком

Соняшникова олія – 2 ст. л.

майонез – за смаком


Як приготувати


·1 Вимийте і очистіть моркву і цибулю. Очистіть від плівки ковбасу.

·2 Натріть на крупній тертці моркву і обсмажуйте її в сковороді на рослинному маслі протягом 5 хвилин. Обсмажену моркву помістіть на друшляк, щоб видалити зайвий жир.

·3 Помістіть морква в салатницю і посоліть за смаком, додайте нарізану невеликими брусочками копчену ковбасу.

·4 Наріжте півкільцями цибулю і обсмажуйте його в сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору. Помістіть його в друшляк щоб видалити зайве масло.

·5 Мариновані огірки наріжте невеликими брусочками і помістіть їх в салатницю разом з обсмаженою цибулею.

·6 Додайте в салат пропущений через чеснокодавку або натертий на дрібній тертці часник. Заправте блюдо майонезом і гарненько все перемішайте.

Вітаємо, барвистий салат «Обжорка» готовий! Замість обсмаженої моркви можете використовувати морква по-корейськи, теж вийде дуже смачно. Смачного! Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.