Салат «Маргаритка» — Рецепт приготування

салат «маргаритка» рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
70 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски Риба Салати

Найчастіше салати готуються з солоної, копченої, консервованою рибою, але при цьому зовсім ігнорується відварна.Напевно багато хто вважає, що корисне — не завжди смачне.

Але ми впевнені, що ця закуска під назвою «Маргаритка» змінить таку думку. Просто спробуйте, і вам все стане зрозуміло. Маленька порада: використовуйте для салату домашній майонез або сметану, змішану з часником і гірчицею.


Інгредієнти для рецепта


Минтай – 350 г

Яйце – 3 шт.

Огірки – 2 шт.

Картопля – 2 шт.

Буряк – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Тертий корінь хрону – по смаку

Лимонний сік – по смаку

Майонез – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Перший шар: викладіть варену картоплю, нарізану кубиками. Кожен шар промажте домашнім майонезом або сметаною.

·  2 Другий шар: наріжте відвареної минтай (можна взяти будь-яку іншу рибу) на шматочки, полийте лимонним соком, змастіть хріном.

·  3 Наступний шар: дрібно нарізану цибулю.

·  4 Четвертий: терті на крупній тертці огірки. Відіжміть з них зайвий сік.

·  5 Потім викладіть терті білки, які потрібно посолити.

·  6 Шостий шар: тертий буряк.

·  7 Посипте салат покрошеним жовтком. Відправте в холодильник на 2 години.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.