Салат «Капричче» — Рецепт приготування

салат «капричче» рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Вегетаріанські Закуски Салати

Салат — невід’ємний атрибут будь-якої трапези, тому до вибору салатів необхідно підходити так само ретельно, як і до вибору основного блюда. На щастя, сьогодні салати готують практично з усього, тому можна знайти закуску на будь-який смак.

Заправка в цьому блюді важлива не менше, ніж інгредієнти. Тому «Зі Смаком» пропонує вам приготувати дуже легкий салат з двох видів сирів з обалденной горіховою заправкою — «Капричче»!


Інгредієнти для рецепта


Помідор — 250 г

Салат романо — 200 г

Моцарелла — 70 г

Пармезан — 70 г

Базилік — 40 г

Кедрові горіхи — 60 г

Часник — 1 зуб.

Оливкова олія — 60 мл

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Для приготування соусу вам необхідно подрібнити базилік, натерти 20 грам Пармезану на дрібній тертці і нарізати маленькими шматочками часник.

·  2 Змішайте ці інгредієнти і горіхи, посоліть, поперчіть і залийте оливковою олією. Після цього подрібніть все в блендері.

·  3 Консистенцію вибирати вам — можна довести масу до стану рідкої пасти, а можна горішки залишити дрібними шматочками.

·  4 Наріжте кубиками томати, а листя салату порвіть руками або наріжте їх пластинками.

·  5 Моцарелу наріжте кубиками, з пармезаном поступите так само, але кубики зробіть дрібніше.

·  6 Змішайте томати, сири, салат і заправте їх приготованим соусом. Перемішайте і подавайте до столу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.