Салат «Генерал» — рецепт приготування

Ви помітили, що салати з декількох шарів йдуть на святах швидше, ніж викладені хаотичною гіркою? І справа тут не тільки в естетичній подачі, але і в смаку: всі інгредієнти в міру просочуються заправкою, кожен з них звучить по-своєму і не змішується в одну грудку з іншими складовими.

Багатошаровий салат «Генерал» — саме те блюдо, де все вищесказане виражено як не можна краще: буряк задає основний тон, яйця надають ніжність, сир — пікантність, а м’ясо добре насичує. Заправити салат можна майонезом або сметаною, додавши трохи гірчиці.


Інгредієнти для рецепта


телятина — 250 г

яйце — 4 шт.

салат латук — 1 Пуч.

морква — 2 шт.

Буряк — 2 шт.

Твердий сир — 100 г

часник — 2 зуб.

майонез — 5 ст. л.


Як приготувати


·  1. М’ясо, яйця, морква і буряк відварити до готовності. Овочі очистіть, натріть на тертці, а м’ясо наріжте дрібними кубиками. Часник пропустіть через прес, додайте в майонез.

·  2. Викладіть на блюдо листя салату, встановіть зверху рознімне кільце.

·  3. 1 ст. л. майонезу змішайте з м’ясом, викладіть його в форму.

·  4. Викладіть морква, змастіть майонезом.

·  5. Третій шар — тертий сир, майонез.

·  6. Далі викладіть яйця, змастіть заправкою.

·  7. Тертий буряк при необхідності злегка відіжміть, викладіть наступним шаром, теж змастіть майонезом.

·  8. Залишилося прикрасити салат до смаку і відправити в холодильник на пару годин, щоб просочився.

Наостанок поділимося маленькою хитрістю: салат можна прикрасити як зазвичай, зеленню, але для «Генерала» найкращим завершенням стануть волоські горіхи. Їх можна дрібно нарізати або викласти великі шматочки. Експериментуйте, а рецептом діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.