Салат «Французький» — Рецепт приготування

салат «французький» рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Закуски Овочі, Салати

Листковий салат «Французький» сподобається любителям легких святкових закусок. У його складі немає м’яса, але він добре поєднується з основними стравами з курки, телятини або свинини. Кисло-солодкий смак овочевих інгредієнтів і вершкова сирна нотка — те, що потрібно для гарного салату!

Пропонуємо в якості заправки використовувати домашній майонез, а не покупної. Щоб салат вийшов більш легким, заправте його майонезом, змішаним з нежирної сметаною в пропорції 1 : 1.


Інгредієнти для рецепта


Яблуко — 2 шт.

Яйце — 4 шт.

Морква — 2 шт.

Твердий сир — 200 г

Цибуля — 1 шт.

Майонез — 100 г

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину, свіжу моркву вимийте і почистіть. Яйця зваріть круто, дайте охолонути.

·  2 Наріжте цибулю і залийте його окропом, щоб він став м’яким. Потім викладіть в салатник і змастіть майонезом.

·  3 На крупній тертці натріть одне яблуко, додайте в салатник.

·  4 Таким же чином натріть два яйця і одну моркву, перемішайте, викладіть на яблучний шар, змастіть майонезом.

·  5 Натріть половину сиру, додайте в салат.

·  6 Потім шари повторюються в такому ж порядку, верхній сирний — заключний, його змащувати майонезом не треба.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.