Салат айсберг під соусом — Рецепт приготування

салат айсберг під соусом рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Овочі, Салати

З кожним роком салат айсберг набирає все більшу популярність в дієтичному харчуванні. А все тому, що він дуже ефективний для схуднення, при цьому позитивно впливає на здоров’я. Він допомагає зміцнити серцево-судинну систему, поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту і підвищити імунітет.

Салат айсберг має м’який освіжаючий смак, кухарі з різних куточків світу із задоволенням додають його листя в свої страви. І ми радимо вам також звернути увагу на нього і приготувати супервкусную закуску. Ну що, поїхали?


Інгредієнти для рецепта


Салат айсберг – 200 г

Плавлений сир – 170 р

Йогурт – 0,5 скл.

Білий винний оцет – 1 ст. л.

Оливкова олія – 1 ч. л.

Помідори черрі – 100 г

Бекон – по смаку

Часник – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте салат айсберг дисками товщиною 2,5 сантиметра, як на фото. Надішліть їх в морозильну камеру на півгодини, щоб вони стали холодними і хрусткими. Викладіть диски на паперові серветки.

·  2 В окремій мисці приготуйте сирний соус. Покладіть в миску тертий плавлений сир, несолодкий йогурт, чорний перець, масло і оцет. Перемішайте інгредієнти.

·  3 Викладіть диски на тарілку салату, зверху полийте половиною отриманого соусу. Викладіть нарізані помідори, бекон і часник, пропущений через прес. Знову полийте соусом. Посоліть за смаком!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.