Сагудай з скумбрії – рецепт приготування

Сагудай – це, скоріше, не блюдо, а спосіб приготування риби, популярний серед північних народів Росії.Таким чином зазвичай роблять закуску зі свіжого улову сьомги або інших лососевих.

Але можливість поласувати червоною рибою є не завжди, тому вмілі господині призвичаїлися робити сагудай з скумбрії – не менше смачну і навіть більш пряну закуску.


Інгредієнти для рецепта


скумбрія – 3 шт.

Цибуля – 5 штук.

сіль – 3 ст. л.

цукор – 1 ст. л.

Соняшникова олія – 0,5 скл.

оцет – 0,5 скл.

вода – 1 скл.

кріп – 1 Пуч.

Чорний перець (горошком) – 5 штук.

Лавровий лист – 2 шт.


Як приготувати


·  1. Якщо скумбрія заморожена, її слід розморозити, але не до кінця. Потім почистіть тушку, відріжте плавники і голову, наріжте рибу середніми шматочками.

·  2. Наріжте цибулю кільцями, кріп подрібніть. Змішайте сіль з цукром.

·  3. У банку викладіть шматочки скумбрії шарами. Кожен ряд посипайте сіллю з цукром, потім кропом і цибулею.

·  4. Воду змішайте з 9% – ним оцтом і олією. Залийте маринадом скумбрію, додайте горошини перцю і лаврове листя, потім відправте в холодильник мінімум на 6 годин.

Ароматну пряну рибку добре подавати до картоплі, присипавши попередньо нарізаною зеленою цибулькою. Просто смакота! Обов’язково збережіть цей рецепт в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.