Рулька «Дружба» – рецепт приготування

Ніжне м’ясо на ранкових бутербродах підніме настрій кому завгодно, як і його солонуваті скибочки зі смаженою картоплею. Любителі таких частувань можуть спробувати знайти щось гідне в магазинах, але справжні професіонали знають, що ніжніше домашнього м’ясного рулету нічого немає.

Рулет з рульки – вірне рішення для тих, хто хоче запастися смачненьким. Але повірте, ці кілограм-півтора можуть закінчитися дуже швидко, тому найкраще готувати відразу дві рульки.


Інгредієнти для рецепта


свиняча голяшка – 2 шт.

яловичина – 1 кг

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком

Цибуля – 1 шт.

часник – 12 зуб.

перець духмяний – за смаком

Мускатний горіх – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·1 Добре підсолити воду, додайте в неї запашний перець і поставте м’ясо (рульки, яловичину і свинину) варитися на 4 години. За 20 хвилин до готовності киньте туди лавровий лист.

·2 Дістаньте м’ясо і залиште його остигати. За цей час дрібно наріжте зубчики часнику.

·3 Покладіть рульку на марлю і витягніть кістку, акуратно розрізавши голяшку уздовж. Зсередини натріть її сіллю, перцем, мускатним горіхом і викладіть часником. Замість кістки вкладіть яловичину і закрутіть рульку, щільно замотавши в марлю.

·4 Покладіть рулет в холодильник під прес на ніч (не менше 6 годин).

Рулет з яловичини і свинини практично неможливо переперчено або пересолити, так що не шкодуйте спецій. Якщо скучили по пряного мускатному горіху, саме час про нього згадати. Велику частину часу займає варіння, і в цілому процес дуже простий. Назва виправдовує себе, адже в цій страві здружилися і свинина, і яловичина. Як вам наш рецепт? Поділіться нею з друзями, якщо він припав вам до душі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.