Рулетики з яблуками – рецепт приготування

Осінь – це дуже щедре пору року. Зараз встигають дари садів, полів і городів. І серед них, звичайно ж, яблука! Чому б не приготувати з них щось смачненьке?

Ці рулетики готуються швидко і виходять дуже смачними і ніжними – вони буквально тануть у роті. Можна використовувати практично будь-які сорти яблук. І безсумнівний плюс – така випічка може довго зберігатися… Якщо її не з’їдять в першу ж мить!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 350 г

Вершкове масло – 200 г

сметана – 200 г

Ванільний цукор – 2 ч. л.

розпушувач – 1 ч. л.

яблуко – 5 штук.

цукор – 150 г

Лимонний сік – 2 ст. л.

яйце – 1 шт.


Як приготувати


·1 Гарненько змішайте масло зі сметаною і ванільним цукром. З’єднайте половину борошна з розпушувачем. Просійте в сметанно-масляну суміш. Замішуйте тісто, поступово підсипаючи в нього борошно. Тісто має стати м’яким, але не липким.

·2 Приготуйте начинку: крупно натерті яблука полийте лимонним соком, посипте цукром і додайте за смаком лимонну цедру, корицю, родзинки або інші сухофрукти, горіхи.

·3 Розкачайте тісто в пласт 15х30 см. Процідіть начинку через сито, щоб видалити зайвий сік, і рівномірно розподіліть по тесту. Накрийте її спочатку одним краєм, потім іншим. Розріжте рулет на невеликі шматочки (4-5 см шириною).

·4 Збовтайте яйце і змастіть рулетики. Випікайте при 200 градусах 25-35 хвилин, поки випічка не підрум’яниться.

Готові рулетики посипте цукровою пудрою і подавайте з чаєм, кавою, соком або іншими напоями. Обов’язково поділіться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.