Рулетики з баклажанів — Рецепт приготування

рулетики з баклажанів рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Закуски Овочі

Баклажани, або «синенькі», — корисний і смачний овоч, який прийшов до нас зі Сходу. Поживні пікантні плоди маринують, солять, смажать, запікають. Яким би не був метод їх обробки, завжди виходить вишукане ситне блюдо.Чого тільки варті баклажани по-китайськи!

Пропонуємо приготувати з «синеньких» апетитну закуску з грецьким мотивом. У цьому рецепті ви не побачите звичних інгредієнтів, які зазвичай поєднують з баклажанами.


Інгредієнти для рецепта


Баклажан – 2 шт.

Помідор – 2 шт.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Волоські горіхи – 70 г

Сир фета – 200 г

Петрушка – 1 пуч.


Як приготувати


·  1 Баклажани промийте, видаліть плодоніжку. Наріжте їх поздовжніми скибочками товщиною близько 5 див.

·  2 Обсмажте слайси по 3 хвилини з кожного боку на сковороді з 1 ст. л. оливкової олії. Викладіть на паперовий рушник.

·  3 Помідори наріжте брусками. У блендері подрібніть зелень і сир, додавши масло.

·  4 На кожен шматочок баклажана викладіть 1-2 ч. л. сирної маси, брусок томату і половину ядра горіха. Загорніть в рулет.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.