Рулети з бекону – рецепт приготування

Ваша кулінарна книга, швидше за все, вже заповнена рецептами найрізноманітніших закусок: з лаваша і овочів, в паніровці і без, дієтичних і з м’ясом, з звичних і заморських продуктів. Вибір падає на той чи інший варіант в залежності від приводу і переваг гостей, які зберуться. Але сьогодні редакція «З Смаком» вирішила запропонувати вам ще один варіант, яким завжди можна здивувати.

Пікантне доповнення до овочевого салату і оригінальна закуска одночасно – ось як можна охарактеризувати це блюдо. Це те, що ви можете подати замість звичайної сирно-м’ясної нарізки. Не думайте, на приготування не піде багато часу. А ось на столі така закуска буде виглядати дуже навіть цікаво!


Інгредієнти для рецепта


бекон – 300 г

Сир – 500 г

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

яйце – 2 шт.

кріп – 1 Пуч.

часник – 2 зуб.

цукор – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·1 В глибокій ємності змішайте сир, пшеничне борошно і яйця. Дрібно порубати пучок кропу. Пропустіть часник через прес. Додайте все в сирно-яєчну масу. Додайте сіль і цукор. Ретельно перемішайте інгредієнти в ємності.

·2 Сформуйте з отриманої маси кульки. Візьміть 2 смужки бекону. Викладіть їх хрест-навхрест на чистій поверхні і помістіть сирний кульку в центр.

·3 Загорніть кульку в бекон. У вас вийде конвертик з начинкою. Проробіть так з усім сиром.

·4 Розігрійте сковороду і без масла обсмажте конвертики з усіх боків.

Навіть ті, хто не особливо люблять сир, погоджуються, що в такому виконанні блюдо дуже навіть смачне. У начинку можна додати улюблені спеції, гостріше, тоді смак буде ще краще. Як варіант, сир замінюють бринзою. Зізнатися, таке поєднання досить-таки рідкісне. Але, можливо, вам сподобається. Розкажіть про ідею оригінальної закуски своїм друзям, нехай і їх стіл стане незвичніше.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.